Din bilverkstad i Göteborg

Vi utför komplett bilservice, bromsservice & avgasservice

Nya bilar kräver moderna anläggningar för reparation och kunnig personal. På vår bilverkstad arbetar fordonsmekaniker som kontinuerligt utbildas för att fortsättningsvis vara uppdaterade om nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör. Våra tjänster sträcker sig från byte av däck och felsökning till reparation och service av husbil och lastbil. Som verkstad håller vi konkurrenskraftiga priser och och lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Kontakta oss och boka en tid på BilAirCenters bilverkstad Göteborg så kan du som kund luta dig tillbaka i vetskapen om att din bil är i trygga händer. Välkommen till vår bilverkstad i Frölunda!

Underhåll och kontroll av bilen

På vår bilverkstad i Västra Frölunda, Göteborg får du alltid bilservice av hög kvalité och reservdelar till bra priser, oberoende av huruvida du har en bensin- eller dieselbil. Regelbunden service förlänger bilens livslängd och gör ditt bilägande mer problemfritt. Vi rekommenderar att du servar din bil minst en gång om året, men en bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren, eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Kontakta oss och boka underhåll av din bil redan idag.

 

Bromsservice

Bilens bromsar måste fungera tillförlitligt i alla lägen, överallt. Vi på BilAirCenter bilverkstad i Göteborg utför professionella bromsreparationer och bromsservice på både mekaniska och hydrauliska bromssystem och kan byta ut slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi gör även reparationer av säkerhetssystem som ABS, ASR och ASP. Vi lämnar som alltid garanti på utfört arbete så att du som kund kan känna dig trygg och säker på vägarna.

 

Avgasservice

Ett nytt avgassystem resulterar ofta i att motorn arbetar mer effektivt och att bränsleekonomin blir bättre, vilket gör att avgassystemet betalar sig själv. En annan viktig aspekt är att miljöpåverkan blir mindre. Om du misstänker att ditt avgassystem läcker är det viktigt att du inte kör med det för länge utan åtgärd, eftersom avgaserna innehåller hälsovådlig kolmonoxid som ibland kan hitta in i kupén. För att du ska känna dig trygg i att ditt fordon håller de krav som rekommenderas är du välkommen till oss för en kontroll av ditt avgassystem.

 

Diagnostik och felsökning

Om din bil inte fungerar som den ska, eller om något möjligen har gått sönder på bilen men du är osäker på vad så bör du göra en diagnostik eller felsökning för att kunna identifiera felet.

Vissa fel kan vara svåra att hitta, vilket innebär att man får göra en omfattande undersökning och felsökning för att identifiera vad som behöver åtgärdas. Dock kan det ibland även räcka med en enkel felkodsavläsning. Om du behöver hjälp med bilservice i Göteborg är du varmt välkommen till oss på BilAirCenter. Här gör vi alltid vårt bästa för att du ska få den hjälp du och ditt fordon förtjänar.

 

En bilverkstad i Göteborg som passar dig

På BilAirCenter ser vi till att våra kunder får den service som deras bilar förtjänar. Oavsett om det handlar om däckbyte, reparation eller en genomgående bilservice finns vi här för dig som vill att bilen fortsätter att hålla den standard som du är van vid. Genom att välja oss framför andra bilverkstäder i Göteborg kan vi garantera att du som kund lämnar verkstaden nöjd och säker på att din service blivit genomförd på bästa möjliga sätt.

Vi reparerar alla sorters fordon, allt från personbilar till bussar och lastbilar, och har lång erfarenhet och bred kunskap av bilservice i Göteborg. Tjänsterna vi erbjuder är allt från däck, felsökning, enklare reparation och bilservice, till mer komplicerade tjänster som exempelvis kylarservice och service av husbil.

 

Bilverkstaden som ger lite mer till ett bättre pris

I Göteborg finns många verkstäder att välja på som erbjuder komplett bilservice. Därför försöker vi differentiera oss genom att alltid att hålla en hög standard på vår bilservice, välutbildad personal och använder oss av reservdelar av hög kvalitet. Vi erbjuder våra kunder service i världsklass till ett bra pris, med öppettider som passar alla.

Varmt välkommen till BilAirCenter, din bilverkstad i Västra Frölunda, Göteborg.

Välkommen till oss för komplett bilservice i Göteborg!
På vår bilverkstad i Frölunda, Göteborg får du service av hög kvalitet

Bil Air Center