Service på din husbil i Göteborg – AC- och luftkonditionering

Om du planerar att resa mot varmare breddgrader i sommar kommer du med all säkerhet uppskatta en fungerande AC i din husbil. Vi på Bil Air Center erbjuder AC-montering på husbilar och installation av luftkonditionering, anpassat efter din husbil och dina behov.

Det finns två olika anläggningar, en som monteras på taket och tar in luft utifrån för att kyla ner AC:n. Den andra varianten monteras inne i husbilen och tar in luft från ett filter som monteras under husbilen. Vi rådgör med dig vad som passar bäst i ditt fall och till din husvagn för bästa möjliga resultat.

Oavsett är en fungerande AC ovärderlig, både för dig som bara campar på sommaren och för dig som campar året om. Ta hjälp av vår duktiga och erfarna personal för AC-montering. Husbilar är ett smidigt och roligt sätt att resa på då du kan åka vart du vill, obegränsad av att hitta boende när du kommer fram. Investera i en välfungerande AC för att göra hela resan ännu bättre och ännu mer bekväm. Med vår professionella får du bästa möjliga upplevelse.

Eftermontering av AC i bodelen

Vi på Bil Air Center säljer och eftermonterar AC i bodelen av din husbil. Det är ett relativt enkelt sätt att få en behaglig temperatur i en husbil. Sommaren, och värmen som medföljer är härlig men att konstant behöva vistas i en för varm miljö kan vara påfrestande, speciellt när det även innebär att man inte kan sova ordentligt om nätterna. Låt oss göra din semester bättre och mer njutbar, vi hjälper dig med att installera AC i bodelen av din husbil för att få ett behagligt inomhusklimat året runt i husbilen. Med en AC i bodelen av din husbil kommer din resa med all säkerhet bli en bättre upplevelse.

Eftermontering av AC i bodelen innebär vanligtvis att man lyfter ut takluckan och placerar sedan den nya AC:n där. Kontakta oss gärna om du har frågor eller om du önskar en offert på service på din husbil i Göteborg.

Service på din husbil

Vi utför även service på din husbil i Göteborg! Din husbil bör lämnas in för service och underhåll inför varje säsong för att se till att allt fungerar bra inför årets resor. Vi går igenom alla kontrollpunkter och kan byta ut de delar som behövs, oavsett om det är oljan eller större delar av motorn.

Hos oss kan du få hjälp med bland annat byte av olja och oljefilter, okulär kontroll av bromsar fram och bak, kontroll och påfyllning av bromsvätska, påfyllning av spolarvätska, kontroll av framvagn, kontroll av avgassystem, kontroll av däckmönster, kontroll av fjädrar och stötdämpare, kontroll av belysning, kontroll av signalhorn m.m. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom området, så du kan känna dig trygg med att lämna din husbil med oss. Välkommen till vår verkstad för hjälp med all service som din husbil kan tänkas behöva.

 

Vi utför följande service på husbilar:

  • 1000-mil service
  • Bromsreparationer
  • Kamremsbyte
  • Bilelektriska reparationer

 I över 25 år har vi hjälpt våra kunder med allt som har med AC att göra. Vi arbetar med allt från AC-påfyllning, AC-reparationer till AC-service på husbilar, bilar och lastbilar.

Nu har vi även utökat vårt kunnande och erbjuder installationer av bodels-AC i husbil och husvagn.

Ackrediterad, certifierad för service, reparation, besiktning av alla AC-anläggningar och alla typer av kylmedia.

kunde

 

Vi är specialister på AC-montering på husbilar i Göteborg
Vi på AirBilCenter hjälper dig med eftermontering av AC i bodelen på din  husbil i Göteborg
ac husbil bilaircenter

Bil Air Center